(Видео!!) Вибратор направен од 100% силикон

1,590.00 ден

Боја: Виолетова

Материјал: Силикон

Должина: 19,5 см

Должина на употребливиот дел: 16 см

Дебелина: 4 см

Напојување: АА батерии

Out of stock