(Видео!) Вагинални Топчиња со плус Внатрешно Тело

590.00 ден

 

Во внатрешноста на секое топче има потешко, метално сферично тело, со кое при движење се создава чувство за вибрација. Топчињата се поставуваат во вагината и можат да се носат неограничено време, т. е. се додека ви е удобно. Лесно се вадат со помош на врвката која ги спојува. Се препорачуваат и од акушерите и гинеколозите како средство за тренирање на вагиналните мускули- профилактично или после породување.

Боја: Различни бои

Должина: 12 см

Дијаметар: 3 см

  • БЕЗБЕДНОСТ – Изработен од посебен материјал, безбеден за употреба. Ги исполнува меѓународните стандарди за квалитет и безбедност, поставени од CE и ROHS. Не содржи фталати, нити латекс.
  • ЛЕСНИ ЗА ОДРЖУВАЊЕ – Се чисти со благ сапун или специјално средство наменето за чистење на интимни играчки