Вибратор со Далечински Управувач 9см х 2,5см

2,490.00 ден

Супер луксузен вибратор со далечински управувач.

Боја: Циклама

Должина: 9,5 см.

Употреблива должина: 8 см.

Дијаметар: 2,5 см.

Материјал: Силикон

  • ЛЕСЕН ЗА ОДРЖУВАЊЕ – Се чисти со благ сапун или специјално средство наменето за чистење на интимни играчки
  • ЧУВСТВО – Реалистичен изглед, со точно погодена тврдост и надпросечна големина
  • БЕЗБЕДНОСТ – Изработен од посебен материјал, безбеден за употреба. Ги исполнува меѓународните стандарди за квалитет и безбедност, поставени од CE и ROHS. Не содржи фталати, нити латекс.
  • СЕСТРАНОСТ – Неговата основа ствара вакуум скоро на секоја рамна површина. Компатибилен е со стреп-он појас

Out of stock

Additional information

Weight 0.25 kg