Ауто Вак Пумпа за пенис

2,690.00 ден

Погледнете неколку видео клипови за тоа како работи и како се користи вакум пумпата.

https://www.youtube.com/watch?v=amkbValo7lY

Out of stock

SKU: CN-252300101 Category:

Additional information

Weight 0.45 kg