All Categories
Контактирајте нѐ

+389 75 455 953

Доставуваме

Насекаде

100% дискреција  

Најважното правило во нашата долгогодишна пракса е да не зборуваме НИШТО И НА НИКОГО за нашите клиенти. Доколку нешто нарачате, вашите податоци ги чуваме строго ограничено време под знакот „ДОВЕРЛИВО“ во нашата евиденција, сѐ додека е потребно за да ви ја доставиме бараната пратка. На тој начин, вие и вашиот идентитет се заштитени од непоскувани погледи.

Бришење на податоците од компјутерот

Доколку вашата нарачка ја извршите преку нашата електронска кошничка, на нашиот мејл ќе пристигне извесување за вашата нарачка. Исто така во административниот дел на нашата програма стојат податоците за вас и нарачката што сте ја извршиле. Тие се бришат после откако вие ќе ја примите пратката. Исто како што се уништува листот на којшто операторот ја прима телефонската нарачка.

Друштво на пријатели

Единствениот ваш личен податок кој што некаде го чуваме за вас е вашата и – мејл адреса, нормално без пропратно име и презиме, и тоа се додека вие сакате да ја чуваме. Таа адреса се користи за да ви испраќаме периодична брошура со промоции, поволности и информации за нашите производи и тековни акции. Чувањето се врши на Мејлчимп јавниот сервис во САД.

Споделување на вашите подаци со други субјекти

Никој ваш личен податок нема да биде споделен со ниту еден субјект настрана од нашата фирма. Дури и доставувачите што ќе ви го достават пакетот, истиот го примаат од страна на фирмата ХОЛИВУД 2002, без никакви асоцијации дека во него се наоѓа долна облека или било што друго.

Кои сме ние

Ние сме најстарата жива фирма за онлајн трговија во Македонија. Постоиме од 1990 година, кога тргувавме со цела поранешна Југославија. Децениското искуство што го имаме стекнато во врска со дискрецијата е исклучително.

Нашата фирма се вика Холивуд 2002 и имаме како онлајн, така и физичка продавница во центарот на СКопје на улица Наум Наумовски Борче 87 локал 2 сутерен. Адресата на нашата веб-страница е: https://vibrator.com.mk.

Коментари

На нашата страница не е можно да коментирате или да отворите сметка. Тоа е направено во име на заштитата на вашите лични податоци. Единствено што можете да правие на нашата

Што можете да правите на нашата страница

Единственото нешто што можете да го правите на нашата страница е да ги разгледувате производите и да направите нарачка и тоа по ваша желба целосно анонимно и под измислено име.

Медиуми

На нашата страница не е можно да поставувате слики или било кои други медиумски снимки. 

Колачиња

Нашата страница користи колачиња, но тие се строго ограничени на крајно неопходните и тие немаат врска со вашиот идентитет. 

Ако ја посетите нашата страница за најавување, ќе поставиме привремено колаче за да утврдиме дали вашиот прелистувач приф

Други извори

Написите на оваа страница може да вклучуваат вградена содржина (на пр. видеа, слики, статии итн.) од други извори. Вградената содржина од други веб-локации се однесува на ист начин како посетителот да ја посетил другата веб-локација.

Овие веб-локации може да собираат податоци за вас, да користат колачиња, да вградуваат дополнително следење од трета страна и да ја следат вашата интеракција со таа вградена содржина, вклучително и следење на вашата интеракција со вградената содржина доколку имате сметка и сте најавени на таа веб-локација.

 

 

Shopping cart
0 items Cart
Menu